hier bengen wij het verhaal

wij zijn ina & wannes, welkom bij tegare

Van een charmant ‘crèmekotje’ langs de Leie tot de bruisende hotspot genaamd Tegare. Talloze early mornings én late nights hebben geleid tot een plek waar koffie verhalen vertelt en ontbijt herinneringen creëert. Met Tegare brengen we meer dan koffie en taart, we zijn een trefpunt voor de buurt, een frisse wind die waait langs de boorden van de vijvers. Hier maakten wij onze droom waar en dat delen we graag met jou.

van badmeester naar barmaister

Voor Tegare was Wannes reeds een bekend gezicht bij alle zwemmers uit de regio. Hij hield de wacht in de zwembaden van Menen en later ook Waregem, maar ruilde vorig jaar het chloorwater in voor het gerstenat — over promotie gesproken!

#nooitdroog

#swingels

#gastheer

met een hart voor horeca

Ina — altijd al met een warm hart voor gastvrijheid — ruilde het cement en de stenen van de bouwsector in voor de gezelligheid van de horeca. Eerst met een crèmekotje en nu met een volwaardige zaak waar ze elke dag het beste van zichzelf geeft.

#warm onthaal

#gastvrouw

ontsnap aan de sleur op het bruisende nieuwe domein

Tegare is gelegen op de gronden van ‘het populierenhof’ en werkt samen met de stad Waregem aan een heropleving van het domein. Grondige renovatiewerken en structurele aanpassingen hebben gezorgd voor meer toegankelijkheid én tal van activiteiten.

Gentseweg 181
8792 Desselgem

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Door je te abonneren ga je akkoord met ons privacybeleid en geef je toestemming om updates van ons te ontvangen.

Lunch

Jobs

0

Ontbijtje boeken

snel en eenvoudig

Je ontvangt nadien een mailtje ter bevestiging. Ben je allergisch aan iets? Laat het ons dan weten in de laatste stap van de reservatie. Gelieve je ontbijt minimum 2 dagen op voorhand te reserveren. Last-minute reservaties kunnen enkel telefonisch.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de verwerking van je gegevens. Meer informatie.